Εταιρικό προφίλ


ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Ο ιδρυτής Κωνσταντίνος Θεοδωράκης είναι πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) - Τμήμα Οικονομικών Επιστημών (Έτος Αποφοίτησης 1986).

Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και κάτοχος Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος: Λογιστή – Φοροτεχνικού A’ Τάξης (Αριθμός Αδείας 7228). Εκλεγμένο μέλος στην Πανελλαδική Συνέλευση των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (2014-2017) και Εκπρόσωπος του Συλλόγου Οικονομολόγων Ν. Θεσσαλονίκης στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Οικονομολόγων-Λογιστών. Είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Βόλεϊ Ελλάδος (2τριετίες).Από το 1987 ασκεί το επάγγελμα του λογιστή-φοροτεχνικού στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. 

Το Δεκέμβριο του 1997 δημιουργείται η Supportonline Θεοδωράκης & Συνεργάτες εταιρεία λογιστικής και φορολογικής υποστήριξης επιχειρήσεων σε ιδιόκτητα γραφεία στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Περιοχή δραστηριοποίησης είναι αρχικά η Θεσσαλονίκη και κατ΄επέκταση σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Προσωπικό – συνεργάτες. Το εξειδικευμένο προσωπικό της Supportonline αποτελείται από πτυχιούχους οικονομικών σχολών με συνεχή ενημέρωση και συμμετοχή σε σεμινάρια, οι δε συνεργάτες μας από Ορκωτούς λογιστές – Νομικούς συμβούλους – Μηχανογράφους Πραγματογνώμονες με επαγγελματική επάρκεια και εξειδίκευση ο καθένας στον τομέα δράσης του. Το πελατολόγιο της Supportonline Θεοδωράκης & Συνεργάτες περιέχει επιχειρήσεις από τον ιδιωτικό αλλά και τον δημόσιο τομέα καθώς και ιδιώτες.

Πελατες. Η ομάδα της λογιστικής μας εταιρείας συνεργάζεται με ένα ευρύ φάσμα πελατών, όπως τον Δημόσιο τομέα, με τομείς Διαφημιστηκών εταιρειών, του Διαδικτύου και Media, του Εμπορικού τομέα και Διανομών, του Ιατρικού τομέα, του Αθλητισμού, με Κατασκευαστικές εταιρείες, καθώς και με τον τομέα της Εστίασης και Διασέδασης.

Η Supportonline Θεοδωράκης Κωνσταντίνος & Συνεργάτες, καθώς το διευρυμένο δίκτυο των συνεργατών της και η εμπειρία των ανθρώπων της με συνεχή παρακολούθηση επιμορφωτικών προγραμμάτων και διαρκή παρουσία σε ενέργειες που αφορούν τον οικονομικό κλάδο, την τοποθετούν επάξια στην κατηγορία εταιρειών που μπορούν να υποστηρίξουν πλήρως μια εταιρεία σε όλη την δυναμική της και με όλες τις απαιτήσεις της.
Εκτός από τις τακτικές φορολογιστικές υπηρεσίες η Supportonline Θεοδωράκης & Συνεργάτες ασχολείται με μελέτες και υλοποίηση επιχειρηματικών σχεδίων, μετατροπών επιχειρήσεων, αξιολογήσεις, συγχωνεύσεις και κάθε άλλη οικονομική εταιρική διαδικασία. Το ολοκληρωμένο λογιστήριο δεν είναι πλέον πολυτέλεια για καμία επιχείρηση.

Η Supportonline, με εμπειρία πολλών ετών, σας προσφέρει τις αρτιότερες υπηρεσίες της αγοράς και βρίσκεται

ανά πάσα στιγμή με υπευθυνότηταστο πλευρό της δικής σας επιχείρησης.